Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

⇒ Naar specifiek zoeken

Donatie


Wat te doen met uw oude CD's, SACD's, DVD's, BLU-RAY's & CONSOLE-GAMES?


In heel Nederland liggen er miljoenen (tweedehands) cd's & dvd's stof te vangen. Er wordt vaak geen, of amper, nog gebruik van gemaakt. Misschien waren ze wel een gift / cadeau, of onderdeel van een testament / nalatenschap / scheiding, of misschien zijn ze wel door u gedigitaliseerd en daarna opgeslagen zonder specifiek doel. 
Mogelijk heeft u zelfs al geen cd- of dvd-speler meer. Spotify, Netflix, Youtube,... het zijn allemaal digitale initiatieven waardoor ze steeds vaker niet meer gebruikt worden.
Dat neemt niet weg dat er nog altijd liefhebbers op zoek zijn naar die ene opname, film of game....

Het kost de gemiddelde particulier echter veel tijd en moeite om ze door te verkopen. Tijdens deze overweging komt men vaak tot de conclusie, dat het niet echt meer loont om elke keer weer naar naar het postkantoor te moeten lopen voor -in de meeste gevallen- 1 pakje per keer en met slechts een kleine opbrengst per artikel. En aan het eind houdt u alsnog meer dan 60 a 70% van de collectie over en schiet u er eigenlijk niet veel mee op indien opruimen, of forse inkrimping, juist de bedoeling was. 

Uw vrije tijd is uiteraard ook wat waard, toch?
Natuurlijk kunt u de collectie naar de kringloop brengen waar de collectie verkwanseld wordt voor letterlijk kwartjes per stuk,.... maar u kunt er ook voor kiezen om ze te doneren aan CD-Artline. Mocht u er toch iets voor willen ontvangen, dan kunnen wij u een cadeaubon doen toekomen, of een symbolische overnamesom.CD-Artline, opgericht in 1992, is een familie-bedrijf gerund door Hans, Ria en Marcel Verdurmen. Het is een van de laatste speciaalzaken in de gehele provincie Utrecht en vanaf Augustus 2017, helaas, enkel nog online actief. Wij trachten ook na sluiting van onze fysieke winkel onze expertise en dienstverlening zo lang mogelijk voort te zetten. Vandaar dat u ons nog als vanouds kunt blijven bellen en e-mailen.

Waarom doneren aan CD-Artline / CDenDVD.nl?

Door ze te doneren aan CD-Artline / CDenDVD.nl steunt u ons simpelweg in ons voortbestaan. Het vergroot onze collectie, waardoor wij weer meer klanten van dienst kunnen zijn.

Uw collectie gaat gegarandeerd een goed tehuis krijgen. Ze gaan naar echte fans & liefhebbers en niets wordt verkwanseld - wat uiteraard doodzonde zou zijn.

Het laten opkopen levert u tegenwoordig amper nog wat op. Door ze te doneren ruimt het lekker op en weet u tenminste dat ze voor een goede zaak worden gebruikt. 

Wij bieden een GRATIS AFHAALSERVICE voor de regio Utrecht vanaf 100 items of meer.
(Buiten Utrecht is ook mogelijk, maar enkel in overleg!)


En ook opsturen is een mogelijkheid. In overleg, afhankelijk van de grootte, kunnen wij wel tot een vergoeding komen voor de te maken verzendkosten. Neem a.u.b. eerst contact met ons op alvorens u iets aan ons opstuurt!

Wat zoeken wij?

Wij willen niet oneerbiedig zijn, maar het gaat ons enkel om cd's, dvd's, sacd's, blu-ray's en console-games. Wij kunnen helaas niets met cd-singles, maxi-singles, lp's of cd-roms!

CADEAU-BON OPTIES*
Als dank voor uw donatie is 1 van de opties de keuze voor een cadeaubon. U kunt daarbij kiezen uit 1 van de volgende Cadeaubonnen. (De te ontvangen waarde is afhankelijk van uw donatie.)

              
* CD-Artline bepaald na ontvangst, of u voor een cadeaubon in aanmerking komt 
   en voor welke waarde.

Voor al uw.... vragen / suggesties / een afhaal-afspraak? 

CD-Artline  - Tel. 0343-521532 / E-mail: shop @ CD-Artline .nl
www.CDenDVD.nl is de website van CD-Artline.

Help met jouw Donatie - Jij kunt het verschil maken‎! 
Wat moet ik doen met mijn cd’s, dvd’s, sacd’s, blu-ray’s en console-games? Grote cd collectie...houden of verkopen? CD-verzameling wegdoen?  Hoeveel tijd ben ik kwijt met het verkopen van mijn collectie? Mogelijkheden om te steunen? Weg met al die cd’s en dvd’s? Ruil uw collectie simpelweg in voor een cadeaubon naar keuze.

Verzilvering Nationale Entertainment Cards: http://www.cdendvd.com/tweedehands/verzilvering-nationale-entertainment-cards.php